• Most people probably don't realise this, but this forum has had two editors for a number of years. One is the xenForo default editor, and the other is a custom editor I made years back I called BBCEd.

    All the settings for which editor you use was lost during the upgrade. You can find the setting under Account Settings > Preferences > Editor.

Halloween CS+ sprites not working

Old topic!
The last post in this thread is over 60 days old. Posting in this thread will be considered a bump, so please make an attempt to be courteous if you go ahead with it.

If the last post is over 6 months old, it may instead be a better idea to start a new topic. If you aren't sure about what to do, feel free to ask a staff member for help, or try to locate a 'general questions'-type thread if it exists in this (sub-)forum.
Oct 27, 2018 at 4:46 PM
Junior Member
"Fresh from the Bakery"
Join Date: Sep 28, 2018
Location:
Posts: 16
#1
Only Quote has his Halloween sprite, everything else doesn't.
 
Oct 27, 2018 at 6:35 PM
Best elf
"Heavy swords for sale. Suitable for most RPG Protagonists. Apply now!"
Join Date: Jun 27, 2013
Location: Cygnus
Posts: 1969
Age: 24
#2
Only Quote has his Halloween sprite, everything else doesn't.
Are you using the New or Classic graphics? That's only available under the New graphics, though there is also a holiday restriction setting when it's around that time of the year
 
Oct 31, 2018 at 11:08 AM
Gay Retard™
"Ha! Ha! Ha! Mega Man is no match for my Mimiga Man!"
Join Date: Apr 27, 2018
Location: Earth™
Posts: 253
#3
there are like two settings that contribute to that. you need new graphics & the holiday graphics set to on.
 
Top