• Most people probably don't realise this, but this forum has had two editors for a number of years. One is the xenForo default editor, and the other is a custom editor I made years back I called BBCEd.

    All the settings for which editor you use was lost during the upgrade. You can find the setting under Account Settings > Preferences > Editor.

Cave Story Engine 2 Wii Port

Old topic!
The last post in this thread is over 60 days old. Posting in this thread will be considered a bump, so please make an attempt to be courteous if you go ahead with it.

If the last post is over 6 months old, it may instead be a better idea to start a new topic. If you aren't sure about what to do, feel free to ask a staff member for help, or try to locate a 'general questions'-type thread if it exists in this (sub-)forum.
Apr 4, 2019 at 7:49 PM
Monster girl enthusiest
"Keep on rollin'!"
Join Date: Sep 22, 2012
Location: Hugging a tentacle monster
Posts: 434
#3
Okay, consider me impressed. I wonder what kind of use this could have.

Hell, I wonder if NICALiS will take an interest in this, even if they already have access to the game's source.
 
Apr 4, 2019 at 8:27 PM
Junior Member
"Fresh from the Bakery"
Join Date: May 7, 2018
Location:
Posts: 12
#4
Okay, consider me impressed. I wonder what kind of use this could have.

Hell, I wonder if NICALiS will take an interest in this, even if they already have access to the game's source.
pbbt they're not interested in upgrading from SDL1 to SDL2, they'd rather use Simon's old code
 
Apr 5, 2019 at 12:20 PM
Senior Member
"This is the greatest handgun ever made! You have to ask yourself, do I feel lucky?"
Join Date: Jul 27, 2017
Location: Necropolis
Posts: 104
Age: 14
#5
Yay, now I can play a good CS Wii port
(Or, one at all, for that matter)
 
Last edited:
Apr 5, 2019 at 3:55 PM
Mint Online
Fluffin' around
"In Soviet Russia, graves keep YOU!"
Join Date: Jul 20, 2015
Location: Under sea level or something
Posts: 681
Age: 20
#6
I am not that deep into stuff like this so it may be a dumb question but is it compatible with any region?
 
Apr 8, 2019 at 5:03 AM
Senior Member
"This is the greatest handgun ever made! You have to ask yourself, do I feel lucky?"
Join Date: Nov 3, 2015
Location: Westminster, Colorado, U.S.A
Posts: 101
Age: 19
#8
homebrew region locking is not a thing afaik

the method you use to install homebrew might be different depending on your region (if you're using one of the game exploits and hackmii) but homebrew itself doesnt have a region

afaik x2
 
Last edited:
Top